Skip to main content
Vad vill du uppleva?

VI SÄLJER SPORTRESOR RUNT HELA VÄRLDEN!

Kontakta oss

Sport skapar känslor och engagerar miljontals människor i världen och upplevs utan tvivel bäst på plats där det händer – i arenorna.

Vårt mål är att erbjuda sportresor som ger dig det lilla extra och förhoppningsvis minnen du bär med dig resten av livet.

Söker du hockeysresor eller matchbiljetter till de största och de mest klassiska arenorna? Vill du uppleva Formel 1 live på Circuit de Catalunya? Vill du uppleva en NHL-match i Madison Square Garden när New York Rangers tar emot New Jersey Devils? Kanske vill du vara en del av publikhavet,  när 90.000 personer lyfter fram sitt FC Barcelona på Camp Nou?

Du väljer själv om du vill åka med på någon av våra arrangerade gruppresor eller om du söker efter en sportresa på egen hand. Vi erbjuder dessutom flera guldkantade hockeyresor till NHL och vi strävar alltid efter att din NHL-resa ska ge dig så mycket innehåll som möjligt. Eller kanske vill du följa med ditt favoritlag Skellefteå AIK på en bortamatch, ja då är det till oss ni ska vända er.

Välkommen till en av marknadens bredaste utbud av sportresor! Med vår samlade erfarenhet av sportresor sedan starten 2007, kommer du känna att du får service av yppersta klass. Ingenting är främmande för oss. När de stora tävlingarna avgörs finns våra resenärer på plats! Kontakta oss om du har frågor angående framtida arrangemang.

FÖLJ MED SKELLEFTEÅ AIK PÅ EN BORTAMATCH!

Kontakta oss

Vill du se ditt favoritlag?

Vi hittar resan som passar just dig!