Skip to main content

GOODWOOD REVIVAL FULLBOKAD

5 – 9 september

 

Goodwood Revival, Chichester är en årlig festival med världens mest berömda veteranbils och mc-race i typisk brittisk stil. Här hänger man i depån för att känna på tävlingsnerverna och njuta av doften från olja och bränt gummi. Många klär upp sig i kläder från 1920-1960-talen och dansar, skålar i champagne och ser spännande racing, flygutställningar och shoppar allt från bilar till märkeskläder. Det finns verkligen något för alla!

Pris per person: 17,475:- / del i dubbelrum

Enkelrumstillägg: 2925: –

I priset ingår:

• Flyg Umeå-London inkl. skatter & bagage
• 1 hotellövernattning på Arlanda vid utresa
• Tre hotellövernattningar ink. frukost i Southampton
• Entré två dagar Goodwood Revival
• Entré till motormuseet
• Transfers enligt program
• Färdledare från Arlanda

Valfria tillägg per person:

Roving Grand Stand-biljetter: 1300,-

Avbeställningsskydd: 7 % av resans pris

Kompletterande reseförsäkring

Med reservation för eventuella ändrade transportkostnader samt skatte-, tull-, avgifts- och valutaförändringar

DAG 1 – 5/9

Vi reser tillsammans från Umeå Airport på torsdag kväll ned mot Stockholm för att ladda upp inför fredagen på vårt hotell för natten.

DAG 2 – 6/9

Vi avreser från Arlanda på morgonen och efter ankomst till London Heathrow tar vår buss oss till Beaulieu motormuseum , där vi får en guidad tur i muséet. Efter besöket så åker vi vidare till Novotel i Southhampton där vi checkar in i bekväma rum.

[ F ]

DAG 3 & 4 – 7 – 8/9

Tidig morgon tar vår privata buss oss till Goodwood Revival där racingen börjar redan 08.45. Bilar som Formel-1, Lotus, Ferrari, Jaguar (och många fler) och motorcyklar från alla tidsepoker tävlar hela dagen i olika heat. Här kör tidigare racerförare och inbjudna kändisar sida vid sida. Under dagen kan man besöka utställningar, depåer, shoppingområden eller lyssna på livemusik. Större delen av publiken klär upp sig i fantastiska kreationer så det finns chans till att vädra farmors klänningar eller morfars flygoverall. 2019 hade området mer än 150,000 besökare!

 

[ F ]

DAG 5 – 9/9

Efter en god frukost och utcheckning åker vi mot London Heathrow där vi lyfter mot Arlanda 13.50, vi beräknas vara tillbaka i Umeå tidig kväll.

[ F ]

HOTELL:

Novotel Southampton

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.