Skip to main content

Reseproducenten Skellefteå AB, org.nr 556729-5802, har sitt säte i Skellefteå och är medlem i Svenska Resebyråföreningen

Vi ingår i TRAVEL SUPPORT, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja stordriftsfördelar som inköp och fördelaktiga gemensamma leverantörsavtal samt viktiga stödtjänster.

Fristående resebyråer i samverkan

Välkommen till oss!

Om oss

På torget, efter gågatan, mitt i Skellefteå ligger Reseproducenten, stans enda lokalt ägda resebyrå. En personlig fullserviceresebyrå med personal som har mångårig erfarenhet och stor kompetens.

Vi är din personliga reserådgivare som gör det enklare för dig att boka rätt resa. Vi förmedlar charterresor, affärsresor, reguljära flyg- och tågbiljetter samt arbetar med pålitliga hotellagenter världen över. Vår specialitet är dessutom att skräddarsy grupp-och paketresor. Att ge kunden bästa möjliga service är en självklarhet för oss.

Resebyrån är IATA-certifierad och ställer naturligtvis garantier till Kammarkollegiet. Vi bokar inte de flygbolag som svartlistats av Europeiska kommissionen. När man bokar våra egna paketresor/gruppresor omfattas man alltid av paketreselagen.

Kontakta oss

Telefon: 0910-73 95 00