Skip to main content

DANSBANDSVECKA NERJA

21 – 29 oktober

 

Välkommen till Nerja – Hem till svenska dansbandsveckan!

Upplev en vecka fylld med svensk dansbandsmusik och glädje vid Spaniens solkust.

Njut av oförglömliga melodier, dans och gemenskap och delta i workshops där du kan lära dig både salsa, flamenco & bachata. Du hinner även uppleva Nerjas pittoreska gator och hisnande utsikter över Medelhavet under denna magiska vecka.

Varmt välkomna till en dansfylld resa att minnas!

Pris per person:

15,975:- / Del i dubbelrum på Toboso Chaparil utan Balkong

 

18.275:-/Del i dubbelrum Perla Marina med balkong och havsutsikt

 

Enkelrumstillägg Toboso 2400:-

Enkelrumstillägg Perla Marina 4700:-

I priset ingår:

• Flyg Skellefteå-Malaga-Skellefteå inkl. skatter & bagage t/r
• Måltider enligt program
• Alla transporter och utflykter enligt program
• Lokala guider (svensk och engelsktalande)
• Färdledare från Arlanda

Valfria tillägg per person:

Avbeställningsskydd: 7 % av resans pris

Kompletterande reseförsäkring kan också läggas till.

Med reservation för eventuella ändrade transportkostnader samt skatte-, tull-, avgifts- och valutaförändringar

DAG 1 – 21/10

Vi flyger på förmiddagen från Skellefteå (Luleå-Umeå eller annan vald ort) På Arlanda träffar vi vår dansanta färdledare som ska ta oss ner till Malaga och Costa del Sol. Under nedresan serveras vi en lättare måltid och efter det att vi landat möter en buss som tar oss vidare österut till staden Nerja och vårt hotell för incheckning och övernattning.

DAG 2 – 22/10

Efter frukost kommer Kent från Reseproducenten till hotellet och mellan 08.30 – 11.00 går vi på en stadsrundtur. Turen börjar med att vi ser de gamla delarna av stadens shoppinggator, restaurangutbudet och såklart stadens mest kända plats – Europabalkongen med en underbar utsikt över medelhavet. Vi vandrar vidare till den mer turistiska delen av Nerja nere vid Burrianastranden där vi också kan sätta oss ner och ta nåt svalkande eller en kopp kaffe. Vid elva tiden kommer en buss med lokalguide och vi åker upp i bergen till höglänta Alpujarras och besöker vinbodegan Haxa del Lino. Resan tar dryga timmen med spännande natur efter hela vägen. Väl framme möts vi av Paco som driver bodegan med sin familj efter sin far och farfar. Vi börjar med att gå runt vinodlingarna och får höra lite om framställningen för att sedan besöka bodegan och se hur tillverkningen går till. Vi sätter oss till bords för en tapaslunch med många rätter och vi provar 4 av vingårdens viner. Efter en härlig dag är det sedan dags att åka tillbaka till hotellet. [ F, L ]

DAG 3 – 8, 23-28/10

Frukost ingår alla dagar och vår färdledare finns också tillgänglig via mobil och träfftider på hotellet. Danskvällarna är på hotell Toboso. Med ditt danspass kan du besöka dansen 6 kvällar( 20.00 – 24.00) och de band som spelar är:

• Perikles 23 och 24 oktober
• Callinaz 25 och 27 oktober
• Casanovas 26 och 28 oktober. [ F ]

DAG 9 – 29/10

Efter frukost är det dags att borda bussen och en dryg timme senare är vi framme vid Malagas flygplats och vår hemresa med SAS. Planbyte på Arlanda för vidare färd till Skellefteå, Luleå, Umeå eller annan flygplats ni valt.

Tillval:

Vill du under dagtid åka på någon extratur finns det möjlighet till detta.

Dag 5 Exotisk fruktodling
Vi åker på f.m till en exotisk fruktodling, ca 2 mil från Nerja med buss och lokalguide. Här vandrar vi runt och smakar på många exotiska frukter. Od-lingens ägare guidar oss och det hela avslutas med en lunch med frukter och vi serveras ocksåkött från grillen och dricker lokala viner. Vi reser sedan hemåt och kommer tillbaka till hotellet tidigt på e.m.

Pris 795:- per person inkl resa, guide,fruktvandring och lunch inkl dryck.

Dag 6 Granada och Alhambra
Tidigt på morgonen kring 08.00 kommer en buss ocj guide och vi reser upp mot bergen till Staden Granada. Här börjar vi att besöka Ett av Spaniens största turistmål Alhambra palatset. Här vandrar vi med en specialguide ge-nom de magnifika trädgårdarna med de vackra fontänerna. Alhambra har kallats världens vackraste historiska monument. Vi besöker sedan Gamla stan i Granada där du också får lite tid för egna strövtåg. Tillbaka på hotellet ca 18.00 i god tid före dansen.

Pris per person 995:- inkl bussresa, guider och inträde till Alhambrapalatset.

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.