Skip to main content

MAMMA MIA! THE PARTY

12 – 14 april

10 – 12 maj

 

Hösten 2023 blir sista säsongen av Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg. Men partyt fortsätter! Våren 2024 kommer nämligen Mamma Mia! The Party hem där allt började – på Tyrol i Stockholm!

Boka in din musikalweekend nu!

NU BÖRJAR PARTYT!

Hösten 2023 blir sista säsongen av Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg. Men partyt fortsätter! Våren 2024 kommer nämligen Mamma Mia! The Party hem där allt började – på Tyrol i Stockholm!

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse.

Ni kliver in i den underbart exotiska, grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos. Det kommer kännas som om ni hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö!

Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och Mamma Mia! The Party börjar. En medelhavsmeny med grekiska läckerheter serveras. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, dansanta servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo.

Tyrol i Stockholm har byggts om och förvandlats till Nikos grekiska taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

MUSIKWEEKEND i STOCKHOLM

 

Pris från 6695:-, 12/4 samt 10/5

I PRISET INGÅR

* Flyg Skellefteå – Arlanda T/R
* Hotell 2 nätter (del i dubbelrum) i valt hotell Elite Hotell Adlon el. Elite Park Hotel
* Frukostbuffè
* Showbiljetter till lördagen 19.00
* Inkl 4-rätters meny

 

Elite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm. Nära centralstationen och Oscarsteatern. Här bor du i hotellets superiorrum på 17-23 kvm som är modernt inredda med en skön dubbelsäng 160-180 cm eller twinbed 2×90 cm, fåtölj och badrum med dusch. I byggnaden hittar du även populära restaurang Gioja där äkta Italienska influenser avspeglas i mat, dryck och atmosfär.

Elite Eden Park Hotell

Elite Eden Park Hotel finner du mitt i Stockholm, intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här bor du i ljusa superior-rum inredda med 160 cm säng, badrum med dusch eller badkar, arbetsplats, fåtölj, minibar, safetybox, TV och WiFi. På hotellet finns även gym och relaxavdelning med bastu, parkeringsgarage samt den omtyckta restaurangen Miss Voon och asiatiska gastropuben GOMA.

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.