Skip to main content

ÄNGLAGÅRD

16 – 18 februari

15 – 17 mars

 

Nu har du möjlighet att åka på en riktig specialweekend med flyg , biljetter till Änglagård och 4-stjärningt hotell i Stockholm! Upplev succémusikalen med Tommy Körberg och Helen Sjöholm som tagit publiken med storm på Oscarsteatern i Stockholm!

Boka in musikalweekend nu!

ÅTERUPPLEV FILMKLASSIKERN SOM MUSIKAL

Boka in er för en Stockholmsweekend och se den hyllade musikalen ”Änglagård” som spelas på Oscarsteatern i Stockholm med Helen Sjöholm och Tommy Körberg under hösten 2023 och våren 2024!

Det är över 30 år sedan Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström, Rikard Wolff, Sven Wollter, Viveka Seldahl m.fl. tog sig in i våra hjärtan.

När filmen hade biopremiär 1992, sågs den av 1,4 miljoner människor och på Guldbaggegalan tog den hem flest priser och vann bland annat i kategorierna Bästa film samt Bästa regi.

Filmen var även Sveriges bidrag till Oscarsgalan i kategorin Bästa utländska film och är idag en självklar del av svensk filmhistoria.

I år ger vi dig möjligheten att återuppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen.

MUSIKWEEKEND i STOCKHOLM

 

Pris från 5395:- 16/2

Pris från 4995:- 15/3

 

I vårt paket ingår

* Flyg Skellefteå – Arlanda T/R
* Del i dubbelrum
* Frukostbuffé
* Biljett till Änglagård lördagen kl 19:30
* 16 – 18 februari Kategori A 1:a Balkong rad 1 – 5
* 15 – 17 mars Kategori C 2:a balkong rad 1-4

 

 

Elite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm. Nära centralstationen och Oscarsteatern. Här bor du i hotellets superiorrum på 17-23 kvm som är modernt inredda med en skön dubbelsäng 160-180 cm eller twinbed 2×90 cm, fåtölj och badrum med dusch. I byggnaden hittar du även populära restaurang Gioja där äkta Italienska influenser avspeglas i mat, dryck och atmosfär.

Elite Eden Park Hotell

Elite Eden Park Hotel finner du mitt i Stockholm, intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här bor du i ljusa superior-rum inredda med 160 cm säng, badrum med dusch eller badkar, arbetsplats, fåtölj, minibar, safetybox, TV och WiFi. På hotellet finns även gym och relaxavdelning med bastu, parkeringsgarage samt den omtyckta restaurangen Miss Voon och asiatiska gastropuben GOMA.

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.