VÅRA SPECIALRESOR

PORTUGALS PÄRLOR
13-22 maj

En kombination med Portugals dramatiska kust & Spaniens vackra Sevilla. Algarve är Portugals sydligaste region, här bor vi i 7 nätter i staden Albufeira, nära stranden på promenadavstånd från centrum. Vi gör spännande utflykter utmed Algarves vackra kust och fortsätter sedan till kontrasternas stad Sevilla.

Läs mer här!

Padelresa med Jimmie Ericsson
8-15 maj

Under en hel vecka i Sivota kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel.  Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö.  Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är 0 meter till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar.
Läs mer här

Nice - Monaco - San Remo
11 - 18 maj

En fascinerande resa där vi tagit det bästa från två förtrollande regioner, den franska och Italienska Rivieran. Vi kommer att besöka intressanta orter som Cannes, Nice, San Remo, Alassio och Monaco med Monte Carlo. Förutom att besöka intressanta utflyktsmål så får du också tid för egna strövtåg och vila i San Remo där vi bor mesta delen av tiden.

Läs mer här!

Lofoten
8-12 juni

Upplev Lofoten & svenska Lappland under Midnattsolen, svindlande natur, ICEHOTEL 365, Vikingmuseet Lofotr och en fjordkryssning till Trollfjorden. Bli inte förvånad om du återvänder hem med stjärnor i ögonen, kameran full av nya foton och planer på ett nytt besök nästa år.
Läs mer här!

Vildmarkvägens öppningsresa
8 - 10 juni

Vildmarksvägen är en av Sveriges högst belägna vägar och går över
Stekenjokkplatån mellan Lappland och Jämtland. I söder börjar vägen vid E45 i Strömsund och går vidare över fjällen till Vilhelmina.
Läs mer här!

Kryssning Norska Fjordar
10 - 18 juni

De norska fjordarna är utan tvekan bland de vackraste naturlandskapen i världen och lockar med dramatiska vyer. Vi glider fram med vårt kryssningsfartyg MSC Euribia, upplever de unika Geiranger-och Aurlandsfjordarna med branta berg, dundrande vattenfall och smala dalar från första parkett. Ålesund har utsetts till Norges vackraste stad och från Flåm utgår den unika tågresan Flåmsbanan. Sista stopp blir hamnstaden Kiel varifrån det finns möjlighet att upptäcka Hamburg eller Lübeck
Läs mer här!

Goodwood Revival
7-11 september

Goodwood Revival, Chichester är en årlig festival med världens mest berömda
veteranbils och mc-race i typisk brittisk stil. Här hänger man i depån för att känna
på tävlingsnerverna och njuta av doften från olja och bränt gummi. Många klär
upp sig i kläder från 1920-1960-talen och dansar, skålar i champagne och ser
spännande racing & flygutställningar!
Läs mer här!

Amalfikusten med Capri & Rom
16 - 24 september

Resa till Amalfikusten med Capri, Pompeji och Rom kommer här snart!
Kommer snart!

Costa del Sol
8 - 16 oktober

Följ med Reseproducenten till den spanska staden Nerja på Costa del Sol! Här hittar ni Europas bästa väder, milt väder året om och klimatet kan jämföras med södra Kalifornien så här går det att odla både mango & avokado. Oktober är normalt en skön månad med mellan 22-26 grader på dagarna. Vi bor 6 nätter i Nerja och avslutar resan med 2 nätter i turiststaden Torremolinos
Läs mer här!

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.