VÅRA SPECIALRESOR

Lofoten
4-8 aug

Upplev Lofoten & svenska Lappland, svindlande natur, ICEHOTEL 365, Vikingmuseet Lofotr och en fjordkryssning till Trollfjorden.

Färdledare från Skellefteå.

Läs mer här!

Magiska Färöarna
18 - 23 aug

Tillsammans med en svensktalande guide får vi några härliga dagar i detta unika landskap. Vi får uppleva den dramatiska naturen med vattenfall och branta klippor & får lära oss mer om landets kultur och historia då vi besöker kyrkor, museum och pittoreska byar. Förutom snabbt skiftande väder och ljudet av fågelsång råder det lugn och ro på dessa natursköna och fridfulla öar.
Läs mer här!

Hemlig Resa
2 - 6 september

Visst är det något lockande med att bara packa väskan till okänd destination?

Vi åker till ett resmål vi aldrig tidigare haft en gruppresa till.

Vågar du?

Läs mer här!

Goodwood Revival
15 - 19 sep

Goodwood Revival, Chichester är en årlig festival med världens mest berömda veteranbils och mc-race i typisk brittisk stil. Här hänger man i depån för att känna på tävlingsnerverna och njuta av doften från olja och bränt gummi. Många klär upp sig i kläder från 1920-1960-talen och dansar, skålar i champagne och ser spännande racing & flygutställningar!
Läs mer här!

Nice - Monaco - San Remo
17 - 25 september

En fascinerande resa där vi tagit det bästa från två förtrollande regioner, den franska och Italienska Rivieran. Vi kommer att besöka intressanta orter som Cannes, Nice, San Remo, Alassio och Monaco med Monte Carlo. Förutom att besöka intressanta utflyktsmål så får du också tid för egna strövtåg och vila i San Remo där vi bor mesta delen av tiden.

 

Läs mer här!

Yoga & Vandring, Costa Brava
22 - 29 sep

Costa Brava kusten är känt som en av de finaste kuststräckorna längs medelhavet. Vackra vandringsstigar, hundratals stränder, gamla vitmålade  fiskebyar och många restauranger med Guide Michelin-stjärnor genom åren. Vi bor i fina byn Tamariu och härifrån gör vi dagsutflykter till fots och kanske även på cykel. Vi kombinerar dessutom dessa vandringar med yin yoga som passar utmärkt för att mjuka upp våra kroppar innan vi startar dagarnas aktiviteter.
Läs mer här!

Adriatiska Kusten
25 sep - 2 okt

Upplev en av de vackraste kusterna i Södra Europa!
Välkommen till Kroatien!

Vi bor 4-stjärnigt med halvpension och får ta del av flera härliga utflykter där vi upplever landskap, kultur och goda drycker i Dubrovnik, Brac och kliver ut på den nybyggda glasbron med utsiktspunkten på 1228 meter över havet.

Läs mer här!

Vandra i Kroatien
25 sep - 2 okt

Upplev ett av de vackraste vandringsområdena i södra Europa! Vi vandrar längs Kroatiens medelhavskust.
Förutom fantastisk utsikt längs kusten kan du njuta av mångfalden av Kroatiens landskap, kultur och livsstil då du passerar genom naturparker, vingårdar och kliver ut på den nybyggda glasbron med utkikspunkten på 1228 meter över havet. Halvpension och fantastiskt upplevelse ingår.
Läs mer här!

Soliga Spanien
17 - 26 oktober

”En resa till det soliga Spanien kan man göra året runt. Det jag tycker är bäst med oktober är att det är varmt men inte extremt. Perfekt väder att åka på utflykt! Man kan bada i poolen och i havet och kvällarna är fortfarande härliga. Här har jag skapat en resa med både ledig tid och spännande utflykter – så häng med Reseproducenten så syns vi på ”Solkusten”!

– Kent Pettersson

Läs mer här!

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.