Skip to main content

VÅRA SPECIALRESOR

Nu kan man boka hela sin resa själv via vår samarbetspartner Travelize.

HOCKEYRESA, 1 – 3 mars

NU ÅKER VI IGEN!

Häng med och stöd Skellefteå AIK på bortaplan mot Timrå!

Läs mer

Kontakta oss

FOTBOLLSWEEKEND, 1 – 4 december

Följ med Reseproducenten och färdledaren Rolf ”Gruvan” Rundström på en weekendresa till Liverpool för att se Liverpool FC möta Fulham FC på Anfield.

Läs mer

Kontakta oss

HEMLIG RESA, 24 – 28 april

Följ med på en hemlig resa ut i Europa! Vi åker till ett resmål vi aldrig tidigare har kört någon resa till. Se något nytt och spännande, dit inte ALLA varit!

Flyg, boende & tre utflykter ingår och du kommer få en oförglömlig resa i Europa och en upplevelse som triggar fantasin!

Läs mer

Kontakta oss
Boka

ABBA The Voyage, 29 feb – 3 mars

Följ med på konsert i London med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå.

Läs mer

Kontakta oss

LOFOTEN, 4 – 8 juli

Upplev Lofoten & svenska Lappland under Midnattsolen, svindlande natur, ICEHOTEL 365, Vikingmuseet Lofotr och en fjordkryssning till Trollfjorden. Bli inte förvånad om du återvänder hem med stjärnor i ögonen, kameran full av nya foton och planer på ett nytt besök nästa år.

Läs mer

Kontakta oss
Boka

TALLINN, 7 – 11 April 2024

Möt våren i Tallinn och få en riktig Spa-boost i stadens mest spännande poolområde och största wellnesscenter på nyrenoverade Tallink Spa & Conference Hotel. Dessutom finns det tid för att upptäcka staden som kombinerar gamla och nya traditioner på ett spektakulärt sätt. Gamla Stan som finns med på UNESCOS världsarvslista möter nya Kalamaja, nya kreativa kvarter med vinbarer, restauranger, ölpubar och designbutiker. Vi avslutar vårt besök med en utflykt, sightseeing och lunch på TV-tornet.

Kontakta oss
Boka

SPANSKA SOLKUSTEN MED GIBRALTAR, 9 – 17 maj

På denna resa bor vi den mesta tiden i den mysiga kustaden Nerja, på Costa del Sol. Vi bor här i 6 nätter med utflykter och upplever San Isidoro där bönderna kommer ner med smyckade vagnar från bergen. Ett ”mini-England” – Gibraltar hinner vi också med innan vi åker hem.
Vi får också information hur det är att bo i Spanien vid ett hembesök hos Reseproducenten Kent Pettersson som också är vår värd/färdledare under dagarna här nere.

Läs mer

Kontakta oss
Boka

GARDASJÖN – VENEDIG – VERONA

Följ med oss till den vackra italienska Gardasjön!
Vi startar resan i Romeo o Julias hemstad Verona  för att sedan fortsätta till en av höjdpunkterna på resan, Venedig!
Vi flyttar oss sedan till de norra delarna av Gardasjön där vi både gör utflykter och hinner ha egen tid.

Läs mer

Kontakta oss
Boka

GOODWOOD, 5 – 9 september 2024

Goodwood Revival, Chichester är en årlig festival med världens mest berömda veteranbils och mc-race i typisk brittisk stil. Här hänger man i depån för att känna på tävlingsnerverna och njuta av doften från olja och bränt gummi. Många klär upp sig i kläder från 1920-1960-talen och dansar, skålar i champagne och ser spännande racing, flygutställningar och shoppar allt från bilar till märkeskläder.

Kontakta oss
Boka

KOMMANDE

LIVERPOOL – CRYSTAL PALACE, 11-15 April 2024

Häng med till England och se på PREMIER LEAGUE. Mer information kommer.

KOMMANDE

ABBA FESTIVAL

Mer info kommer.

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.