VÅRA SPECIALRESOR

Supporterresa Timrå
25 feb - 27 feb

Äntligen är Timrå tillbaka i Elitserien!
Häng med och stöd Skellefteå AIK på bortaplan mot Timrå!
Läs mer

Hemlig Resa
5 - 9 maj

Visst är det något lockande med att bara packa väskan till okänd destination?

Vi åker till ett resmål vi aldrig tidigare haft en gruppresa till.

Vågar du?

Läs mer

Förtrollande Island!
7 - 12 maj

På denna resa till Reykjavik och södra Island får du  besöka många av Islands mest kända platser. Vad sägs om Europas största glaciär Vatnajökull, sprutande gejsrar och dundrande vattenfall? Dessutom kan du boka en ett besök i Sky Lagoon.
Läs mer!

Portugals Pärlor
7 - 16 maj

En kombination med Portugals dramatiska kust & Spaniens vackra Sevilla.
Algarve är Portugals sydligaste region, här bor vi i 7 nätter i staden Vilamoura, nära stranden och den vackra marinan. Vi gör spännande utflykter utmed
Algarves vackra kust och fortsätter sedan till kontrasternas stad Sevilla.
Läs mer

Vandra i Kroatien
8 - 15 maj

Upplev ett av de vackraste vandringsområdena i södra Europa! Vi vandrar längs Kroatiens medelhavskust.
Förutom fantastisk utsikt längs kusten kan du njuta av mångfalden av Kroatiens landskap, kultur och livsstil då du passerar genom naturparker, vingårdar och kliver ut på den nybyggda glasbron med utkikspunkten på 1228 meter över havet. Halvpension och fantastiskt upplevelse ingår.
Läs mer!

Adriatiska Kusten
8 - 15 maj

Upplev en av de vackraste kusterna i Södra Europa!
Välkommen till Kroatien!

Vi bor 4-stjärnigt med halvpension och får ta del av flera härliga utflykter där vi upplever landskap, kultur och goda drycker i Dubrovnik, Brac och kliver ut på den nybyggda glasbron med utsiktspunkten på 1228 meter över havet.

Läs mer här!

Kryssning Norska Fjordar
22 - 29 maj

Upplev Norges vackra fjordar från en lyxig kryssning!

Kryssningsrutt: Köpenhamn – Hellesylt/Geiranger – Ålesund –
Flåm/Auerlandsfjorden – Kiel (Lübeck) – Köpenhamn

Läs mer här!

Lofoten
9 - 13 juni

Upplev Lofoten & svenska Lappland under Midnattsolen, svindlande natur, ICEHOTEL 365, Vikingmuseet Lofotr och en fjordkryssning till Trollfjorden.

Med oss på resan är Rolf Granstrand från Skellefteå.

Läs mer här!

Magiska Färöarna
18 - 23 aug

Tillsammans med en svensktalande guide får vi några härliga dagar i detta unika landskap. Vi får uppleva den dramatiska naturen med vattenfall och branta klippor & får lära oss mer om landets kultur och historia då vi besöker kyrkor, museum och pittoreska byar. Förutom snabbt skiftande väder och ljudet av fågelsång råder det lugn och ro på dessa natursköna och fridfulla öar.
Läs mer här!

Goodwood Revival
15 - 19 sep

Goodwood Revival, Chichester är en årlig festival med världens mest berömda veteranbils och mc-race i typisk brittisk stil. Här hänger man i depån för att känna på tävlingsnerverna och njuta av doften från olja och bränt gummi. Många klär upp sig i kläder från 1920-1960-talen och dansar, skålar i champagne och ser spännande racing & flygutställningar!

Läs mer här!

Yoga & Vandring, Costa Brava
22 - 29 sep

Costa Brava kusten är känt som en av de finaste kuststräckorna längs medelhavet. Vackra vandringsstigar, hundratals stränder, gamla vitmålade  fiskebyar och många restauranger med Guide Michelin-stjärnor genom åren. Vi bor i fina byn Tamariu och härifrån gör vi dagsutflykter till fots och kanske även på cykel. Vi kombinerar dessutom dessa vandringar med yin yoga som passar utmärkt för att mjuka upp våra kroppar innan vi startar dagarnas aktiviteter.

Läs mer

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.