VÅRA SPECIALRESOR

Supporterresa
18-20 nov

NU ÅKER VI IGEN!
Häng med och stöd Skellefteå AIK på bortaplan mot Timrå!

 

Läs mer här!

PORTUGALS PÄRLOR
26 april - 5 maj

En kombination med Portugals dramatiska kust & Spaniens vackra Sevilla. Algarve är Portugals sydligaste region, här bor vi i 7 nätter i staden Vilamoura, nära stranden och den vackra marinan. Vi gör spännande utflykter utmed Algarves vackra kust och fortsätter sedan till kontrasternas stad Sevilla.

 

Läs mer här!

Ny resa kommer snart
Datum

Vi planerar för fullt för nya spännande resmål.

Läs mer här!

Nice - Monaco - San Remo
11 maj

En fascinerande resa där vi tagit det bästa från två förtrollande regioner, den franska och Italienska Rivieran. Vi kommer att besöka intressanta orter som Cannes, Nice, San Remo, Alassio och Monaco med Monte Carlo. Förutom att besöka intressanta utflyktsmål så får du också tid för egna strövtåg och vila i San Remo där vi bor mesta delen av tiden.

Läs mer här!

NHL NEW YORK
13 - 18 mars

Följ med oss på Reseproducenten på en spännande resa till New York och se två NHL matcher med bra lag. Vi ser New York Rangers möta Pittsburgh och Washington. Förutom hockeyn får du uppleva staden ”som aldrig sover”. Vi åker också på stadsrundturer och får naturligtvis tid att själva ströva omkring i ” The Big Apple”.

 

 

 

Läs mer här!

DETTA INGÅR ALLTID NÄR DU BOKAR HOS OSS

PERSONLIG SERVICE

Vi på Reseproducenten anser att värdskapet är allt. Vi finns alltid till för er!

HANDPLOCKADE HOTELL

Vi tror på kvalité istället för kvantitet.
Vi strävar främst att sälja destinationer och hotell som vi besökt eller fått starkt rekommenderat av våra partners runt om i världen.

TRYGGHET

Vår service är din trygghet. En skräddarsydd paketresa med flyg och boende hos oss ger dig ett omfattande, juridiskt skyddsnät.
Paketreselagen ställer självklart kunden i fokus och vi uppfyller alltid villkoren.