Skip to main content

Kryssning i

Norges Fjordar

10-18 juni

FULLBOKAD. STÄLL DIG PÅ VÄNTELISTA

De norska fjordarna är utan tvekan bland de vackraste naturlandskapen i världen och lockar med dramatiska vyer. Vi glider fram med vårt kryssningsfartyg MSC Euribia, upplever de unika Geiranger-och Aurlandsfjordarna med branta berg, dundrande vattenfall och smala dalar från första parkett. Ålesund har utsetts till Norges vackraste stad och från Flåm utgår den unika tågresan Flåmsbanan. Sista stopp blir hamnstaden Kiel varifrån det finns möjlighet att upptäcka Hamburg eller Lübeck

Kontakta oss
Bokningsförfrågan

Pris per person: 

Insideshytt Fantastica:
16 595:-
Utsideshytt Bella:
17 595:-
Balkonghytt Bella:
18 595:-
Balkonghytt Fantastica:
20 595:-
Balkonghytt Aurea:
21 595:-

Enkelhytt: På förfrågan

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd:
7% av resans pris
Kompletterande reseförsäkring
Utflykter

 

I priset ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Övernattning på Arlanda
  • Del i insideshytt Bella
  • Helpension ombord
  • Färdledare
  • Dricks ombord
  • Dryckespaketet Easy

Balkonghytt:
Alla sängar kan vara enkelsängar eller dubbelsängar (vid förfrågan). Rymlig garderob. Badrum med dusch eller badkar.
Minibar, interaktiv TV, telefon och säkerhetsbox. Wifi-uppkoppling (avgift tillkommer). Luftkonditionering. Yta ca 17 m².

Utsideshytt:
Alla sängar kan vara enkelsängar eller dubbelsängar (vid förfrågan). Rymlig garderob. Badrum med dusch. Interaktiv TV och  telefon. Wifi-uppkoppling (avgift tillkommer). Minibar och säkerhetsbox. Luftkonditionering. Yta ca 15 m².

Insideshytt:
Alla sängar kan vara enkelsängar eller dubbelsängar (vid förfrågan). Rymlig garderob. Badrum med dusch. Interaktiv TV och
telefon. Wifi-uppkoppling (avgift tillkommer). Minibar och säkerhetsbox. Luftkonditionering. Yta ca 15 m².

 

OBS! Bilderna visar endast ett exempel. Hyttens storlek, utformning och möblering kan skilja sig från bilden – även inom samma hyttkategori

Här under kan du läsa vad som händer under resan:

MSC EURIBIA

MSC Euribia är uppkallad efter den forntida gudinnan Eurybia som utnyttjade vindarna och vädret för att bemästra havet. Det som är väldigt unikt med fartyget är att de har förvandlat skrovet till ett konstverk. Det är inte bara de olika däckplanen som erbjuder många originalkonstverk, för första gången är själva skrovet ett visuellt mästerverk. På detta unika fartyg möter konst innovation, det har aldrig varit grönare att kryssa i det blå. MSC Euribia erbjuder fem enastående och unika pooler samt en av de största vattenparkerna till havs. Här finns det generöst med aktiviteter! Området innefattar både huvud- och specialrestauranger samt många butiker för de som gillar shopping! Aurea Spa på MSC Euribia är en plats för avkoppling, välbefinnande och skönhet. Här erbjuds ett exklusivt område med bastu, ångbad och bubbelpool. En professionell frisör- och nagelsalong och en barberare finns ombord. Ett urval av 10 restauranger och 21 barer som alla erbjuder en unik upplevelse och passar samtliga tycken och smaker. Under kvällen kan man dansa på de dedikerade klubbarna och njuta av musiken.

HYTTKATEGORIER:

BELLA: Ett prisvärt sätt att njuta av livets bekvämligheter ombord med härliga specialiteter i fartygets huvudrestaurang och bufférestaurang. Gratis gym och  underhållningsaktiviteter. Varierat program med shower kvällstid. Ospecificerad hytt.

 

FANTASTICA: Utöver Bella ingår uppgraderat hyttläge på däck högre upp. Rumsservice dygnet runt mot avgift med gratis servering av frukost i hytten. Specificerad hytt.

 

AUREA: Utöver Bella samt Fantastica ingår tillgång till privat soldäck. 40% rabatt på förköpt spapaket samt 10% rabatt på alla spabehandlingar betalda ombord. Gratis rumservice. Förtur vid ombordstigning.