Kryssning i

Medelhavet

17 – 26 september

Våra kryssningar i Medelhavet är otroligt populära och det är lätt att förstå varför! Här finns det mesta man kan önska sig, både i form av hisnande vacker natur, berömda städer, historiska sevärdheter och kulinariska upplevelser. I år kryssar vi med MSC Seaview vars promenadstråk löper hela varvet runt fartyget och går nära vattenytan. Utsikter så långt ögat kan nå!

Kontakta oss
Bokningsförfrågan

Pris per person: 

Insideshytt Bella:
16 725:-
Insideshytt Fantastica:
17 725:-
Utsideshytt Bella:
18 725:-
Utsideshytt Fantastica:
19 725:-
Balkonghytt Bella:
20 725:-
Balkonghytt Fantastica:
21 725:-

Enkelhytt: På förfrågan

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd:
6,25 % av resans pris
Kompletterande reseförsäkring
Drycker ombord
Utflykter

 

I priset ingår:

• Flyg Skellefteå-Rom inkl. skatter & bagage
• Välkomstmiddag i Rom
• Del i dubbelrum inkl. frukost på Hotel President****
• Samtliga transfers angivna i programmet
• Del i vald hyttkategori
• Dricks ombord
• Färdledare
• Helpension ombord

 

Hotell:
Rom:
Hotel President****

Balkonghytt:
Alla sängar fungerar som både enkel- och dubbelsängar (på begäran). Rymlig garderob. Badrum med dusch eller badkar. Interaktiv TV. Telefon. Wifi-uppkoppling (tillgång mot avgift). Minibar och kassaskåp. Luftkonditionering. Yta från ca 14 kvadratmeter.

Utsideshytt:
Alla sängar fungerar som både enkel- och dubbelsängar (på begäran). Rymlig garderob. Badrum med dusch. Interaktiv TV. Telefon. Wifi-uppkoppling (tillgång mot avgift). Minibar och kassaskåp. Luftkonditionering. Yta från ca 16 kvadratmeter.

Insideshytt:
Alla sängar fungerar som både enkel- och dubbelsängar (på begäran). Rymlig garderob. Badrum med dusch. Interaktiv TV. Telefon. Wifi-uppkoppling (tillgång mot avgift). Minibar och kassaskåp. Luftkonditionering. Yta från ca 12 kvadratmeter.

Här under kan du läsa vad som händer under resan:

MSC SEAVIEW

MSC Seaview är det andra av två identiska fartyg i Seaside-generationen. Med sina 323 meters längd och en GRT på 154 000 ton, kommer hon att ha en maxkapacitet på 5 429 gäster.

Inspirationen till MSC Seaview är hämtad från de moderna, exklusiva komplex av strandlägenheter du kan hitta i Karibien eller längs Medelhavets vackraste stränder. När du stigit ombord på fartyget kommer du att uppleva en särskild närhet till havet.

MSC Seaviews konstruktion tar väl vara på det varma vädret, solen och det vackra Medelhavet. Du kan njuta i solen eller i skuggan medan du äter, dricker och kopplar av ute på däck, med några av de bästa havsutsikterna i världen.

Förmodligen kommer du också att uppskatta de inspirerande allmänna utrymmena inomhus, där varje del är designad för att dra maximal nytta av havsutsikten och solljuset.

En av de saker som gör MSC Seaview unik är den imponerande 360° promenade, ett promenaddäck som låter dig gå hela vägen runt fartyget, med bara ett glasräcke mellan dig och havet. Detta fantastiska däck fungerar som ett nöjesdäck där du kan promenera, äta och dricka gott i barer och restauranger eller shoppa i fina butiker, samtidigt som du njuter av spektakulära utsikter så långt ögat når.

HYTTKATEGORIER:

BELLA: Ett prisvärt sätt att njuta av livets bekvämligheter ombord. Koppla av i din hytt och njut av härliga specialiteter i fartygets restauranger och barer. Du har fri tillgång till en generös buffé som har öppet 20 timmar om dygnet. Prisbelönt underhållning inklusive föreställningar i Broadway-stil.

 

FANTASTICA: Utöver Bella ingår uppgraderat hyttläge och val av däck högre upp. Rumsservice dygnet runt med gratis servering av frukost i hytten

 

AUREA: Utöver Bella samt Fantastica ingår dryckespaket All Inclusive, tillgång till privat soldäck. Spapaket med bland annat 60min massage inkluderat samt fri tillgång till termalområdet. Förtur vid ombordstigning.
Aureahytter är på förfrågan.

Avbeställningsskydd